Το 2003 βιώνει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από το χαμό της μητέρας του και το χαμό του στενού του φίλου και συνεργάτη αειμνήστου πλέον Θεόδωρου Παυλίδη. Ο επί πολλά έτη επιστήθιος φίλος του σκοτώνεται σε τροχαίο ατύχημα, παραμονή της πρεμιέρας στο κέντρο «Μίθριο» όπου και θα εμφανιζόταν. Οι στιγμές δύσκολες, μα η ζωή δε σταμάτησε να κυλά. Έτσι τη θέση του εκλιπόντος παίρνει ο επίσης καλός του φίλος Γιάννης Χριστοδουλίδης.Το 2004 συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον εκλεκτό καλλιτέχνη Σταύρο Σαββίδη ιδιοκτήτη του κέντρου «Ακρίτας Παλλάς» στην Πατρίδα Βεροίας. Στο σχήμα συμμετέχει επίσης και ο Μιχάλης Κουρτίδης (λύρα – τραγούδι).Την ίδια χρονιά (2004) και στης 26/6/2004 ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επι σειρά ετών σύντροφό της ζωής του, Μαρία Μακρίδου.
Το 2005-2006 εμφανίζεται στο κλάμπ «Χαμάμ» μαζί με το Χρήστο Παπαδόπουλο και το Γιώργο Σασκαλίδη. Παράλληλα δημιουργεί τη σχολή «Απόλλων» όπου διδάσκει λύρα στα μικρά και μεγάλα ποντιόπουλα. Το 2006-2007 τον βρίσκει στο « Δυτικό Μέγαρο» με τον Κώστα Θεοδοσιάδη και εντάσσεται στο δυναμικό του κέντρου «Κοσμοκίνηση» μαζί με τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Σιδηρόπουλο.Στης 21/6/2008 η οικογένεια του Φάνη Κουρουκλίδη αποκτά το πρώτο της παιδί, την Αλεξάνδρα, που ενσαρκώνει και καλύπτει τον άδικο χαμό της αγαπημένης του μητέρας.
Το 2008-2009 εμφανίστηκε στο κέντρο «Μίθριο» μαζί με τον Κώστα Θεοδοσιάδη και τον Φεβρουάριο του 2009 βρίσκεται στην Πατρίδα Βεροίας και στο κέντρο «Ακρίτας Παλλάς»πάλι με τον Κώστα Θεοδοσιάδη.
Μέχρι και σήμερα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλάϊ του τη σύντροφο της ζωής του Μαρία και την πολυαγαπημένη του κόρη Αλεξάνδρα.

σελίδα 1η, 2η, 3η,
 
τελευταία ενημέρωση: 10/12/2011


Online

Επισκέπτες Μέχρι Τώρα